13. maj - 17. maj 2024 (Uge 20)
Mandag
Varm ret
Boller i karry
Vegetar
Svampe risotto med ristede og syltede svampe
Salat
Gøn mix salat med tun
Tirsdag
Varm ret
Skibberlavsskovs med rødbede, sprød rug, syltede rødløg og braiseret okse
Vegetar
Pasta med linse bolognese
Salat
Råkost med æble og kylling
Onsdag
Varm ret
Bygotto med asparges, ærter og dagens fisk
Vegetar
Aspargessuppe med friske og syltede asparges
Salat
Salat med asparges, melon og feta
Torsdag
Varm ret
Variation af selleri med ristede kartofler og svinemørbrad
Vegetar
Krydrede linser med gulerod og quinoa frikadelle
Salat
Grøn mix salat med hytteost
Fredag
Varm ret
Kartofler, ærter, bearnaise - Herregårdsbøf
Vegetar
Kartofler, ærter, bearnaise, rødbedebøf
Salat
Sushi bowl med syltet kål, edamame og laks